Scandia Pace
Scandia Pace

Barnevogne er oftest den største og dyreste investering. Det er derfor vigtigt at du vælger en barnevogn, som passer til dine behov og ikke mindst en som holder i lang tid. Det er her Scandia Pace kommer ind i billedet. Scandia Pace er en rigtig god barnevogns producent, og stammer oprindeligt fra firmaet ’Odder’.

Se priser på Scandia Pace

Scandia Pace anmeldelse

Scandia Pace er en rigtig god barnevogn til prisen, og du vil derfor få meget valuta for pengene. Deres produkter er som regel lettere at manøvrere med, hvilket gør den idéel til gåture i byer, butikker og kortere strækninger. Derudover er vognene ofte længere end normalt, hvilket gør at baby kan vokse og bruge barnevognen i længere tid. Scandia Pace barnevognene er ofte lidt blødere end normalt, hvilket er en smagssag, om man kan lide det eller ej. Vores dreng var glad for det bløde underlag, og det passede derfor rigtig fint til hans behov.

Det er muligt at købe ekstra udstyr i form af drejehjul. Drejehjul gør det endnu lettere at manøvrere i butikker og på tæt befolkede steder. Herudover kan du vælge en lang række farver, som passer godt til babyens køn eller din smag. Der er med andre ord, rig mulighed for at modulere stolen, så den passer til dine og babyens behov.

Udover at prisen på Scandia barnevogne ligger i den lavere prisklasse, får du fri fragt hos de fleste forhandlere. Du kan altså bestille vognen hjem og teste den af, kvit og frit.

Scandia har produceret en række barnevogne herunder:

Se priser på Scandia Pace

Sidst opdateret 12. januar 2021