Magne halvhøj seng

Magne halvhøj er en rigtig robust juniorseng. Sengens design er simpelt og stilrent, og kan passe ind på alle børneværelser. Sengen skiller sig ud pga. sin funktion, som gør det muligt at ændre sengens højde til normal højde, hvis dit barn ikke synes det er trygt at sove i højden, eller ikke længere har brug for legepladsen under sengen.

Specifikationer

Materiale: Hvidlakeret MDF
Højde: 113 cm
Længde: 206 cm
Bredde: 114 cm
Vægt: 53,36 kg

Sammenlign priser:
IDEmøbler / ILVA

Magne halvhøj seng

Hoppekids – Halvhøj seng delbar m. skrå stige, Premium

En meget robust halvhøj seng fra Hoppekids i et enkelt og let design, som passer ind på de fleste børneværelser. Sengen er udstyret med en skrå stige, som gør det lettere for dit barn, at klatre op i sengen.

Specifikationer

Materiale: Hvidlakeret fyrretræ
Højde: 108 cm
Længde: 160 eller 200 cm
Bredde: 114 cm

Sammenlign priser:
Babyshower

Halvhøj Juniorseng Hoppekids

Flexa Popsicle med skrå stige

Flexa Popsicle Halvhøj seng er designet af Herman Studio, og vandt i 2017 Reddot prisen, som er en af de mest prestigefyldte priser inden for designverdenen. Sengens look er skandinavisk og materialet er robust. Sengens indbyggede trappe er udstyret med skridsikre trin og integrerede greb på sengen, så den let kan løftes. Denne halvhøje seng fås både som dobbelt og enkelt seng.

Sengestellet er lavet i eg og benene er i malet birk, og du har mulighed for at købe den i farverne: Blueberry, kiwi eller cherry.

Flexa Popsicle Halvhøj seng er det perfekte valg til den kræsne forældre, som ikke blot ønsker en hvid seng.

Specifikationer

Materiale: Eg (ben i birk)
Højde: 121 cm
Længde: 205 cm
Bredde: 151 cm

Sammenlign priser:
IDEmøbler / ILVAUnoliving

Popsicle med stige

Flexa Popsicle med opbevaringstrappe

Flexas Popsicle model prisvindende designer seng kommer også i en udgave med en yderst lækker opbevaringstrappe. Opbevaringstrappen kan bruges til opbevaring af alt fra tøj til legetøj, og er stadig udstyret med skridsikrede trin og håndtag, så sengen let kan flyttes. Denne model fås i samme farver som den anden, nemlig: Blueberry, kiwi og rosa.

Specifikationer

Materiale: Eg (ben i birk)
Højde: 121 cm
Længde: 205 cm
Bredde: 151 cm

Sammenlign priser:
IDEmøbler / ILVAUnoliving

Popsicle med opbevaringskasser

Game halvhøj seng

Rigtig flot halvhøjseng som er yderst velegnet til mindre børneværelser. Sengen kommer med 2 indbygget skuffer og 2 åbne rum, som giver dig nogle ekstra opbevaringsmuligheder. Udover den ekstra opbevaring kommer denne halvhøje seng med et udtræk skrivebord. Stigen er modsat de andre modeller i denne test, placeret på gavlen, og tager ikke plads fra rummet.

Alt i alt en rigtig god og funktionel halvhøj seng, til det mindre børneværelse med behov for mere opbevaring og en lille arbejdsplads.

Specifikationer

Materiale: MDF
Højde: 98,5 cm
Længde: 204,5 cm
Bredde: 93 cm

Sammenlign priser:
Unoliving

Game halvhøj seng

Fordele ved en halvhøj seng

En halvhøj seng er et godt valg til et mindre børneværelse, da du med denne seng kan udnytte mere plads i rummet, eftersom opbevaringspladsen under sengen er langt større end normalt. Du kan opbevare alt lige fra legetøj til almindeligt tøj, eller dit barn kan vælge at benytte den ekstra plads under sengen som legeplads. Det er altså kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge den ekstra plads til. Til nogle halvhøje senge er det muligt at købe ekstra tilbehør lige fra rutchebaner til indbyggede opbevaring. Enkelte modeller kommer med muligheden for, at man kan påsætte et telt under sengen, og dermed give børnene en fed legehule.

Hvor gammel skal dit barn være for at bruge en halvhøj seng?

Mange forældre har ofte en bekymring når det kommer til en halvhøj seng, nemlig den større risiko ved at barnet slår sig, hvis det falder ud af sin seng. Derfor kommer spørgsmålet ofte: Hvornår er mig barn gammelt nok til at sove i en halvhøj seng? Hvis dit barn i forvejen falder ud af sin juniorseng, vil vi anbefale at i overvejer en ekstra gang, om en ny seng i en højere højde er en god idé eller om jeres problematik og dermed årsagen til at købe en ny seng, kan løses på en anden måde.
De fleste producenter har en anbefalet minimums alder på mellem 4 og 6 år. Denne alder er sat ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv og bør følges, medmindre du er meget sikker på dit barnsadfær og nattevaner.
Når det kommer til størrelsen på dit barn er det ikke noget problem. En halvhøj seng fås nemlig i størrelser fra 160 cm til 200 cm i længden.

Afsætning af halvhøj seng

Halvhøje senge er meget eftertragtet på sider som DBA og GulogGratis, det er derfor rigtig nemt at komme af med sengen igen. Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med børnesengen, eller hvis dit barn er vokset ud af sengen, behøver du derfor ikke at være bange for at brænde inde med juniorsengen, da de går som varmt brød på diverse online salgssider.

Sidst opdateret