Emmaljunga Big Star Supreme

Emmaljunga Big Star Supreme
Den ultrapopulære Emmaljunga Big Star Supreme er en luksusvogn, der har alt hvad hjertet kan begære i en barnevogn. En Emmaljunga ligger prismæssigt i den dyrere ende, men for prisen får du også absolut højeste kvalitet, en række fantastiske funktioner, samt en barnevogn som du kan være sikker på, at du kan sælge videre eller lade gå i arv til dit barns søskende. En Emmaljunga Big Star Supreme barnevogn koster fra 7.999 DKK – 8.999 DKK og henvender sig til den kvalitetsbevidste forælder, hvad enten den købes fra ny eller brugt.

I dette indlæg vil jeg se nærmere på Emmaljunga vognen og hjælpe dig med, at spore dig nærmere ind på, om dette er vognen for dig og din lille ny. En barnevogn er nemlig ikke blot endnu et stykke babyudstyr; En barnevogn er din lille nys anden seng og her skal der tilbringes manges rare timer, både med mor og far på tur, men også spændende udflugter ind i drømmeverdener.

Forhandler Pris
Kære Børn 7.199 kr. Gå til butik
Babysam 8.999 kr. Gå til butik

BabySam har normalt ikke et kæmpe lager med alle barnevogne på lager, du kan derfor ikke være sikker på at du kan få barnevognen med hjem samme dag. Undgå at køre forgæves og bestil din nye Emmaljunga barnevogn med gratis fragt og 1-3 dages levering via linket nedenfor.

Emmaljunga: Den grønne svenske designklassiker

Designermærket Emmaljunga stammer fra Sverige, som har produceret håndlavede barnevognsprodukter og -tilbør siden 1925. Således kan man sige, at Emmaljunga er Sveriges svar på på den danske Oddervogn. Emmaljunga er en miljøbevidst barnevognsproducent, og om deres tilgang til en grønnere produktion formulerer de, at de er “overbeviste om, at produktivitet og holdbarhed kan gå hånd i hånd. At skabe miljøvenlige barnevogne med sikkerhed og kvalitet i verdensklasse. Alt hvad vi gør er gennemsyret af målet om, at blive en grøn fabrik. For at komme der til tager vi trin for trin. Det næste trin er, at mindst 50% af materialet i din klapvogn skal være genbrugt”.

Fordele ved Big Star Supreme modellen

 • En Emmaljunga er en luksus barnevogn. Det betyder at
  • barnevognen er skabt af højkvalitets-materialer og derfor har en Emmaljunga barnevogn en ekstra lang levetid.
  • barnevognen kan karakteriseres som værende en designerbarnevogn
  • barnevognens polstring og for er skabt i slidstærke og luksuriøse materialer.
 • En Emmaljunga barnevogn kan betegnes som et bæredygtigt valg. Det kan den fordi, at dens lange levetid og evne til at holde sig pæn selvom i brug, gør barnevognen egnet til sælge videre eller lade gå i arv. Så når dit barn er vokset ud af barnevognen, og ikke længere behøver den, kan du sælge den igen og som regel til en god pris alt efter vedligehold og stand. Det er lidt med barnevogne, som med andre designervarer – de falder ikke synderligt i værdi over tid.
 • En Emmaljunga Big Star Supreme er desuden en højteftertragtet vogn, da den kun er udkommet i et begrænset antal. Dette er yderligere med til, at gøre barnevognen ekstra salgsbar på brugtmarkeder og -aviser.
 • Barnevognen er nem at transportere, da den ligger i den lettere vægtklasse. Derudover er Big Star Supreme hurtig og nem at klappe sammen og kan være i de fleste bilers bagagerum – For mål se ‘Specifikationer’.
 • Stellet er skabt med en særlig opmærksomhed på affjedring. Så er der bump på vejen, kantsten eller kviste og grene, så vil den lille syvsover ikke vågne brat op af sin lur på jeres ture. Denne gode affjedring er således ideel til både by- og naturudflugter.
 • Selve kurven er nem at gøre rent, og kan tilmed kommes i vaskemaskinen. Derudover er den meget dyb, hvilket betyder at der faktisk er plads til hele to små dyner, når den lille skal putte, samtidigt med at kurven kan lukkes til. Der er ventilation i kurvensbund, så du hurtigere kan køle dit barn ned, hvis du har et barn der har lettere ved at få varmen.
 • De punkterfrie drejehjul, gør at du ikke behøver at bekymre dig om glas og andre skidt på vejene.

Ulemper

 • Ligesom det er det med enhver anden single-child barnevogn, så er en Emmaljunga Big Star Supreme ikke skabt til, at bære mere end ét barn. Baggrunden for dette (udover de pladsmæssige) er, at vognens vægtlethed er prioriteret og derfor er den ikke stivet nok af til den ekstra vægt. MEN når det så er sagt, så er det altid op til den enkelte at vurdere hvad de vil udsætte deres barnevogn for, men hold øje med, at dit stel ikke bliver skævt hvis dine børn synes det vil være lidt ekstra hyggeligt at køre sammen.
 • Big Star Supreme modellen er til trods for dens vægtmæssige lethed, dog ikke den slankeste barnevognsmodel der findes. Alt efter hvilken bil du har, kan du have svært ved at passe den ind. Du bør derfor måle op i bagagerummet inden du investerer i en Emmaljunga Big Star Supreme, så du er helt sikker på, at den kan være der.

Tilbehør

Når du køber en Emmaljunga Big Star Supreme medfølger der:

 1. et myggenet.
 2. et regnslag. Regnslaget er nemt at montere med en praktisk lynlås.
 3. et solsejl. Solsejlet har en UV beskyttende effekt svarende til UV 50+.

Det gør altså at du ikke skal ud og investere yderligere ligegyldigt hvilket vejr vi måtte have.

Specifikationer

Alder: 0-3 år

Mål:

 • Stel (sammenklappet uden hjul): Længde 113 x Bredde 56 x Højde 36 cm
 • Bredde på stel med hjul: 56 cm
 • Barnevognskasse (indvendig): Længde 97 cm x Bredde 38 cm x Højde 23 cm

Vægt

 • Stel inkl. hjul: 10,7 kg
 • Barnevognskasse: 6,8 kg

Stel
Big Star Supreme fåes desuden med tre forskellige stel:

 • Outdoor stel:
 • Lounge stel
 • Supreme stel

Målene og vægten på alle stel er de samme.

Forhandler Pris
Babysam 8.999 kr. Gå til butik

Emmaljunga tilbehør og reservedele

Det er muligt at købe en række fede reservedele og tilbehør til din Emmaljunga, så du får præcis den barnevogn du ønsker. Du kan blandt andet købe et regnslag til barnevognen, hvis det ikke fulgte med da du købte den. Derudover kan du få en række andre ‘nice to have’ ting, som fx en kopholder til din kaffekop.

Så hvis disse ikke fulgte med i dit købe, kan du blot opgradere din barnevogn efterfølgende, så den lever op til de behov dig og dit barn måtte have.

Emmaljunga barnevogn – til den kvalitets bevidste forbruger

Alt i alt er Emmaljungas barnevogne generelt en af de absolut bedst og mest sikre valg, når det kommer til køb af barnevogne. Dette fordi mange af dem kan sælges igen efter brug, da de er meget holdbare og slidstærke, og værdien af barnevognen holdes derfor oppe.

Er Emmaljunga Big Star Supreme en kombivogn?

Dette er desværre ikke en Emmaljunga kombivogn. Den kan altså ikke bruges som klapvogn. Til gengæld er den helt perfekt til det formål den er bygget til – nemlig barnevogn! Det kan være praktisk for nogle at benytte sig at en kombivogn i stedet for at have både en klapvogn og en barnevogn. Disse har dog som regel en række ulemper, som du ikke vil opleve ved at købe en ‘ren’ barnevogn.

Sidst opdateret 22. december 2020