bObles gris
bObles gris

Om bObles

bObles er et dansk brand, med fokus på at stimulere dit barns leg og bevægelse. Produkterne de har specialiseret sig i kaldes for tumlemøbler, og forklarer meget godt, hvad barnet kan bruge legetøjet til. Alle deres designs er skabt til at stimulere børns motoriske sanser. bObles blev stiftet i 2006, og har siden buldret derudaf og er at finde på en række af de største webshops i danmark. Udover bObles Gris, har de lavet en række andre modeller, primært med inspiration fra dyreverdenen, herunder: Fisk, Myresluger, Ælling, Krokedille og Elefant.

bObles Gris

bObles gris er en legegenstand, med flere end en funktion. Grisen er cylinder formet, i lilla nuancer og med et aftryk af en gris for enden. Grisens størrelse er Ø15 * 40 cm, og kan både bruges til at trille rundt med, men er også stor nok til at mindre børn kan bruge den som rygstøtte. bObles grisen er en del af en fødselsdagsserie, og findes derfor kun i et begrænset parti. bObles grisen blev lanceret i 2016, som et symbol på at firmaet nu havde eksisteret i ti år. Det kan derfor være svært at opstøve en ny version af legetøjet, da de fleste steder på nettet har udsolgt.

Designet

Det helt store problem med baby/børnelegetøj, er at det ikke er særlig pænt. Mange forældre ønsker at gemme legetøjet væk i en kasse, lige så snart barnet er færdig med at lege. Dette problem kommer man udenom med bObles legetøjet. Legetøjet er nemlig dels designet for at undgå denne del. Grisen er desuden designet i det holdbare og sundhedskorrekte EVA-skum.

Find forhandler

Sidst opdateret 12. januar 2021