Billy Bibs er et Amerikansk mærke der gør sig i at lave savlesmække, suttesnorer samt hårpynt til små børn.

De laver dog ikke helt almindelige ting, og hvis der noget jeg som mor, let bliver tiltrukket af, så er det de lidt mere specielle og unikke ting til de små, og hér kommer Billy Bibs ind i billedet. Jeg er all in på dansk design, og støtter det hellere end gerne. Men jeg vil også indrømme at jeg er mere fan af det unikke og specielle.

Alle Billy Bibs produkter kalder på dit indre bohemian spirit der med tæerne i sandt, den løse kjole, håret der blafre, børnene i hør og… You get the scene, right😊

Endelig er de at finde indenfor EU’s grænser, jeg har nemlig fundet dem hos Miniboheme.dk, som btw er en virkelig fin webshop med et lækkert touch og blødhed over sig. Du kan derfor købe Billy Bibs fine savlesmække uden at blive ruineret af told og fragt og hvad der eller kan komme af ubehagelige overraskelser når man sådan shopper udenlandsk.

Hvis jeg som privatperson skulle købe en af Billy Bibs savlesmække hjem ville den hurtig koste mig i omegnen af +400,- for told og fragt er bare voldsomt når det kommer til amerikanske produkter. Jeg ved ikke men jer, men +400,- for en savlesmæk. Dér går grænsen alligevel i forhold til hvor meget jeg vil ofre på accessories til de små😊

Alle deres savlesmække er lavet med 2 design, ét på den ene side og ét på den anden. Men får derfor altid 2 i én savlesmæk når man køber en af Billy Bibs design. Den ene side har ofte bløde bomsterprint, hvor den anden er ensfarvet og mere neutral, hvilket er en virkelig smart måde at udnytte produktet.
Der findes 2 grundvarianter, en rund udgave med fine små blonder, og en aflang der har fine boheme frynser forneden af smækken.

Alle modeller bindes med en fin flettet bomuldssnor i nakken, der fuldstændig fuldener og komplimentere helheden, på den helt perfekte måde.

Personligt er jeg vild med at man kan finde en praktisk ting, der rent faktisk også er pæn at kigge på.
For let’s face it, en savlesmæk er virkelig ikke videre flatterende eller smuk, og kan da ødelægge ethvert outfit. Men disse fra Billy Bibs er så fine, boho-vintage style, romantiske og virkelig gennemførte at der ikke er noget outfit de ikke passer til.

Nå, men én ting er design og stilen (*host* og prisen *host*) men når man sidder og læser lidt nærmere om historien bag Billy Bibs, læs fx hér, så bliver man endnu mere in love. Billy Bibs håndlaver nemlig helt selv deres artikler og bag mærket står Kristina og Roman. Et ungt amerikansk par, der efter de fik børn startede Billy Bibs da de gerne ville være mere sammen som familie, åhhhh what is not to like altså…?

Tak for du læste med og jeg beklager at jeg med denne artikel har givet dig smag for dette lækre mærke, men jeg prøvede at advarer dig😉

Sidst opdateret 11. december 2020