Neonate BC 5800D
Neonate BC 5800D

Neonate BC 5800D babyalarmen har vundet flere bedst i test fra diverse anmeldere, og er altså en af de foretrukne babyalarmer på markedet. Men hvorfor er den så god, hvad får du med, og hvad kan den? Læs mere om alarmen her på siden, og overhør ikke dit barns gråd næste gang dit barn sover til middag.

Se priser på Neonate BC 5800D

Om Neonate BC 5800D

Neonate BC 5800D er udstyret med lithium-batterier, hvilket gør at den kan holde sig kørende i op til 70 timer. Batterierne er naturligvis genopladelige – så du kan oplade alarmen i den opladestation der følger med. Det tager lidt under 4 timer at lade alarmen op til fuld strøm, med den medfølgende turbo-oplader. Du behøver dog ikke at være bekymret for om batteriet går i stykker, hvis du oplader det hver dag. Lithium-batterierne kan godt holde til det. Hvis du alligevel skulle have glemt at oplade alarmen, så kommer Neonate dig til undsætning. Den fortæller dig nemlig selv hvornår den har brug for mere strøm.

Neonate BC 5800D har desuden en rækkevidde på vanvittige 800 meter, hvilket det nok er de færreste der får brug for. Men det er trods alt bedre at være på den sikre side, når det kommer til ens barns velvære.

Udover børneenheden, som du placerer i nærheden af dit barn, medfølger der en forældreenhed. Denne modtager alarm har en indbygget vibrationsfunktion, så du (selv om der er støj omkring dig) kan mærke hvis dit barn er ked af det, eller på anden måde har brug for hjælp. Dette er en meget nyttig funktion, og vi bruger den selv ofte i forbindelse med diverse håndbold- og fodboldkampe, når TV’et er skruet op på fuldstyrke.

Det er desuden muligt at justere for lydstyrken på din alarm. Det betyder at du enten kan køre med ren vibrationsfunktion, hvis i har gæster eller lignende eller blot justere lyden efter behov.

Specifikationer

Selvom den er spækket med funktioner, er den ikke større end en mobiltelefon. Neonate BC 5800D måler blot 9 x 4,5 x 2 cm. Den er altså kun 2 centimer tyk, hvilket gør alarmen til en af de tyndeste på markedet. Det betyder samtidigt at den snildt kan være i din lomme.

Derudover er Neonate alarmen er udstyret med en temperaturmåler, så du hele tiden kan følge med i hvordan dit barn har det.

Strålingen som BC 5800D udsender er også en af de laveste på markedet, og udsender blot 20 mW.

Hvis du vil have den absolut bedste babyalarm på markedet, er det altså Neonate BC 5800D du skal gå efter. Alarmen vil få dig til at føle tryghed, da du løbende kan følge med i, hvordan dit barn har det.

Udover tilbehøret der medfølger, er det muligt at købe en monteringsenhed, så du kan montere babyalarmen på din barnevogn, i dit bælte, eller andre steder hvor båndet kan nå rundt om.

Tilbehør

Når du køber babyalarmen med følger der altid:

  • Rem – så moren uden lommer, også kan have babyalarmen på sig
  • Babyalarm (Specifikationerne er beskrevet ovenfor og indebærer bl.a.: Temperaturmåler, lav stråling og holdbare lithium batterier)
  • Forældreenhed (Specifikationerne er beskrevet ovenfor og indebærer bl.a.: Display, vibrationsfunktion, litium batterier og lang rækkevidde)
  • Strømadaptorer – 2 stk.
  • Lynopladere – 2 stk. Lynopladere som kan oplade dine enheder på under 4 timer.

Pris på Neonate babyalarm

Den vejledende pris på en Neonate BC 5800D babyalarm ligger på 1195,-. Der er dog tilbud lige nu – hvilket betyder at du lige nu får du den, til en skarpe pris på 999,95,-! Udover det aktuelle tilbud vi har fundet til dig, tilbyder leverandøren også gratis fragt ved alle køb over 500 kr. Der er med andre ord, gratis fragt på shoppen ved køb af en Neonate BC 5800D.

Se priser på Neonate BC 5800D

Sidst opdateret 4. december 2020