bObles Elefant
bObles Elefant

bObles elefant er en del af bObles populære tumlemøbler, faktisk var det, det første legetøj i den serie, og er stadig det mest populære valg blandt nybagte forældre. Elefanten er med til at styrke dit barns koordination, balance og ikke mindst fantasi, når der skal findes på lege på elefanten. Specielt sidst nævnte bliver trænet i dagens Danmark, hvor børns fantasi er svindende, på grund af iPad og andre mobile spil. Det er som du kan fornemme et godt legetøj, som hjælper på en række parametre. Elefanten er med sit gode balancepunkt og unikke vippefunktion også et yderst motorisk stimulerende stykke legetøj.

Om bObles elefant

bObles elefant måler 32 x 55 x 24 cm, og er dermed et stort legetøj på størrelse med et mindre barn. Det betyder at der samtidigt er fri plads til at udfolde sig motorisk. Fælles for alle tumlemøblerne, er at de er færdiggjorde i hånden. Der er altså ingen af dem der er helt ens, og størrelsen kan derfor variere en smule.

Ligesom alle andre bObles produkter, er designet i top. Det er altså ikke nødvendigt at bruge tid på at fjerne legetøjet, som du måske plejer at gøre, efter dit barn har leget med det, fordi at det ikke er pænt og passer ind til dit hus eller lejligheds andre møbler. Farverne er neutrale, og fås i blå, lilla, grøn, hvid, baby blå og pink.

Overfladen på elefanten er:

  • Skridsikker
  • let at rengøre
  • blød

Ligesom de andre tumlemøbler er bObles elefant lavet i EVA-skum. Det betyder for dig og dit barn, at der ikke er tale om farligt materiale, da der ikke er de farlige ftalater i denne type skum.

Kort om bObles

bObles blev startet af Bolette Blædel, da hun var på sin første barsel. Sammen med sin søster Louise Blædel fik de idéen til mærket. De ønskede at skabe et flot stykke legetøj, som børn ville lege med, og samtidigt var så pænt at man kunne have stående i stuen.  Det må man sige er lykkedes, og de har efterfølgende vundet en række designpriser for deres arbejde med tumlemøblerne.

Se priser på bObles Elefant

Sidst opdateret 5. januar 2021