Emmaljunga Big Star Surpreme er en af de mest populære barnevogne i danmark. Barnevognen er en luksusvogn i den dyrere ende, med en række fantastiske funktioner. Men får man hvad man betaler for, og er den alle pengene værd? Det vil jeg forsøge at svare på i dette indlæg omkring barnevognen.

Barnevognen koster fra 7.999 – 8.999 kr. og er altså i den højere prisklasse, og henvender sig dermed til den kvalitets bevidste forbruger.

Se priser
Emmaljunga Big Star Supreme

Fordele

Emmaljunga Big Star Surpreme er en luksus barnevogn, hvilket betyder at den er lavet af de bedste materialer, og at der virkelig er kræset om designet. Det gør at når dit barn er vokset ud af barnevognen, og ikke længere behøver den, kan du med stor sandsynlighed sælge den igen. Det er lidt med barnevogne, som med andre design varer – de falder ikke synderligt i værdi. Emmaljunga Big Star Surpreme er desuden en lidt eftertragtet vogn, da den kun er udkommet i et begrænset antal.

Det er nemt at transportere Big Star Surpreme af Emmaljunga, da den ikke vejer særlig meget. Den er desuden meget nem at klappe sammen, hvilket gør den idéel, hvis i flytter jer ofte, eller har familie fordelt i flere dele af landet.

Stellet er lavet med ekstra god affjedring, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om bump på vejen, huller og andre ting, som måske kan vække dit barn.

Selve kurven er nem at gøre ren, og kan tilmed kommes i vaskemaskinen. Derudover er den meget dyb, hvilket betyder at der faktisk er plads til hele to små dyner, når den lille skal putte, samtidigt med at kurven kan lukkes til. Der er ventilation i kurvensbund, så du hurtigere kan køle dit barn ned, hvis du har et barn der har lettere ved at få varmen.

De punkterfrie hjul, gør at du ikke behøver at bekymre dig om glas og andre skidt på vejene.

Ulemper

Barnevognen er ikke stivet nok af til at bære to børn, så hvis dit første barn ønsker at sidde i den sammen med lillebror eller lillesøster, vil den bøje for meget, og måske blive skæv.

Barnevognen er lidt stor, så alt efter hvilken bil du har, kan du have svært ved at få den ind. Du bør derfor måle op i bagagerummet inden du investerer i en Emmaljunga Big Star Surpreme.

Tilbehør

Når du køber en Emmaljunga Big Star Surpreme medfølger der myggenet, regnslag og solsejl til kurven. Det gør altså at du ikke skal ud og investere yderligere ligegyldigt hvilket vejr vi måtte have. De forskellige slag er nemme at montere med lynlås. Solsejlet har en UV beskyttende effekt svarende til UV 50+.

Specifikationer

Alder: 0-3 år

Mål
Stel (sammenklappet uden hjul): Længde 113 x Bredde 56 x Højde 36 cm
Bredde på stel med hjul: 56 cm
Barnevognskasse (indvendig): Længde 97 cm x Bredde 38 cm x Højde 23 cm

Vægt
Stel inkl. hjul: 10,7 kg
Barnevognskasse: 6,8 kg

Stel
Big Star Supreme fåes desuden med tre forskellige stel:

  • Outdoor stel
  • Lounge stel
  • Supreme stel

Målene og vægten på alle stel er de samme.

Se priser

Emmaljunga tilbehør og reservedele

Det er muligt at købe en række fede reservedele og tilbehør til din Emmaljunga, så du får præcis den barnevogn du ønsker. Du kan blandt andet købe et regnslag til barnevognen, hvis det ikke fulgte med da du købte den. Derudover kan du få en række andre ‘nice to have’ ting, som fx en kopholder til din kaffekop.

Så hvis disse ikke fulgte med i dit købe, kan du blot opgradere din barnevogn efterfølgende, så den lever op til de behov dig og dit barn måtte have.

Emmaljunga barnevogn – til den kvalitets bevidste forbruger

Alt i alt er Emmaljungas barnevogne generelt en af de absolut bedst og mest sikre valg, når det kommer til køb af barnevogne. Dette fordi mange af dem kan sælges igen efter brug, da de er meget holdbare og slidstærke, og værdien af barnevognen holdes derfor oppe.

Er Emmaljunga Big Star Supreme en kombivogn?

Dette er desværre ikke en Emmaljunga kombivogn. Den kan altså ikke bruges som klapvogn. Til gengæld er den helt perfekt til det formål den er bygget til – nemlig barnevogn! Det kan være praktisk for nogle at benytte sig at en kombivogn i stedet for at have både en klapvogn og en barnevogn. Disse har dog som regel en række ulemper, som du ikke vil opleve ved at købe en ‘ren’ barnevogn.

Sidst opdateret